21. september 2008

Endelig helg


Sostrene, Jami og Brit

Jami

Siw, Brit

Brit

Andy og Tim, forste gang jeg spiste paa McDonalds her vell aa merke

Jami

Danielle

Kaitlyn paa friendlys

Heijagjengen

Siw, Lilly

Darien, Siw, Bekkah, Dom

Darien

Tim og Lilly som prover og holde varmen

Steffen og Tim

Steffen, raaeste gutten

Andy, Tim

Niskayuna - Schenectady

Lilly, Darien


Fotball kamp paa fredag, Margareth (Lilly's host mum) kom og hentet meg etter soccer trening og kjorte meg til Lilly. Derfra kjorte vi til Niskayuna HS faar aa se kampen mellom Niskayuna og skolen til Lilly, Schenectady. Schenectady vant haha. Der motte vi Steffen som er Andys host brother og Tim. Andy og Tim er utvekslingsstudenter fra Tyskland og gaar paa Niskayuna. Steffen hadde satt opp grill forann bilen saa vi sto i en gjeng der og grillet til bilradioen. En amerikansk fotball kamp er saa sykt morro. Hele stemningen er til aa ta aa fole paa med Cheerleadere og folk som heier paa tribunen. Darien, Bekkah og Dom kom aa hang med oss etter en stund. Etter dette tok Margareth oss 4, Lilly, Tim, Andy og meg til McDonalds i Schenectady. Downtown Schenectady har ikke akkurat det beste ryktet paa seg, og det fikk vi se. Det var en mann som plutselig fallt om paa fortauet akkurat da vi kjorte forbi og det var blod som rant fra munnen hans. Altsaa var vi vitne til en mann daue. Welcome to America. Saa gikk  vi paa McDonalds noen meter unna. Hmm. Folk stoppet og ringte ambulansen saa vi stoppet ikke. 

Lordag kom Britney, Jami, Kaitlyn og Danielle og hentet meg og tok meg med paa Friendlys. Det lignet paa et slikt spisested du ser fra 90 tallet fra amerikanske filmer. Men god mat. 
Saa kjorte vi til Averill Park faar aa se paa guttenes kveldskamp. Det var en fyr som kjorte etter oss og smilte.. han vinket til og medfarvell da vi kjorte ut Exit. Skikkelig creapy. Britney kjorte i 80 i en 45 sone bare faar aa faa han unna men neimenn kjorte han ikke etter oss da ogsaa. 80 mile, ikke km faar de som lurte. Og guttene vant! De er vell det eneste laget fra Mohonasen som faktisk er bra. 

Ingen kommentarer: